Over ons

Ontdek hier meer over de werking van het dierenasiel en hoe je ons kan steunen!

Alle adopties en bezichtigingen zijn telkens op afspraak via info@dierenasielroeselare.be

Onze visie / missie

Dierenasiel regio Roeselare vzw vangt dieren uit de aangesloten gemeenten op. Het gaat hier om dieren die worden afgestaan, in beslag genomen dieren door de bevoegde overheidsinstantie of die gevonden en achtergelaten worden. In het Dierenasiel regio Roeselare draait alles maar om twee dingen: het leven van de dieren tijdens hun tijdelijke verblijf zo aangenaam mogelijk maken en hen een ideale match bezorgen. Om dit te bewerkstelligen, hanteert het dierenasiel regio Roeselare vzw een duidelijke missie en visie, waar het volledige bestuur, personeelsbestand, en vrijwilligersteam zich volwaardig achter scharen.

Lees meer

Emma

Dierenverzorger met aandachtsgebied (adopties)

Lees meer

Marie

Dierenverzorger

Lees meer

Hélène

Coördinator

Lees meer

Marte

Dierenverzorger met aandachtsgebied (zwerfkatten)

Lees meer

De vzw Dierenasiel Regio Roeselare werd opgericht in 2017 en bestaat uit een samenwerking met de Stad Roeselare en VIVES. Naast de asielwerking staat het dierenasiel ook in voor het zwerfkattenbeleid.

Wist je dat 16 gemeenten deel uit maken van vzw Dierenasiel regio Roeselare?
Ardooie, Dentergem, Hooglede, Houthulst, Ingelmunster, Izegem, Kortemark, Langemark-Poelkapelle, Ledegem, Lichtervelde, Meulebeke, Moorslede, Oostrozebeke, Roeselare, Ruiselede, Staden

Wil je een dier uit het asiel adopteren?

Ik wil een dier adopteren