Hoe kan je ons helpen?

Heb jij ook een hart voor dieren en wil je graag zelf ‘n steentje bijdragen? Ontdek hier hoe je ons kan helpen!

Ik wil vrijwilliger worden

  • Droom je ervan om tijdens een zonnige dag een wandeling te maken met één van onze honden? Sluit je dan aan bij onze wandelclub. Twee keer per jaar organiseren we ook een geleide wandeling.
  • Om onze dieren een aangenaam verblijf te bieden, moeten hun verblijfplaatsen regelmatig gereinigd en ontsmet worden. We kunnen dus altijd helpende handen gebruiken voor het onderhoud van de verblijven!

Ik wil geld schenken

Wil je graag geld schenken aan het dierenasiel? Dat kan heel eenvoudig én de giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf € 40!

  • Je stort je gift op rekeningnummer BE60 7370 5114 1170 met vermelding van ‘Schenking dierenasiel – je naam – je adres – je telefoonnummer’. Op die manier kan het dierenasiel jou vlot bereiken.
  • Met een maandelijkse gift vanaf € 15 word je peter of meter van een kennel of kattenruimte. Je naam wordt dan op deze ruimte geplaatst en we houden je regelmatig op de hoogte van welke honden of katten er in deze verblijven wonen en hoe hun verhaal daarna verdergaat. Neem contact op voor meer info!
  • Het is ook mogelijk om het dierenasiel op te nemen in je testament. Contacteer ons voor meer informatie hierover.

Ik wil materiaal geven

Katten- en hondenvoer kunnen we zeker altijd gebruiken! Dekens, hokjes, manden, leibanden, wasmiddel, ... zijn ook welkom.

Waarom het dierenasiel steunen?

De vzw Dierenasiel Regio Roeselare is voor haar werking in grote mate afhankelijk van de financiële steun die het krijgt van dierenvrienden. We hebben dit geld nodig voor de dagelijkse uitbating van het asiel en om de medische kosten voor onze dieren te kunnen betalen.

Wil je beter weten waarin je investeert?

Ontdek wie we zijn en wat we doen